2014. június 19., csütörtök

APH Headcanon fic #1
Hetalia, Humor(?), Headcanon(és észrevetted ezt az alliterációt? Egy költő veszett el bennem): Néhány Hetalia headcanon-omhoz írtam kis fanficeket és ez azon belül is az első fic. Doctor Who rajongók is olvashatják, mert arról is van benne szó ;)
# Headcanon 1. - England egy ultranagy fangirl (de ezt senki sem tudta, mert nem kérdezték)

- Nyugodtan kopogj – hagyta rá Americára France, és America pedig gyermeki lelkesedésével kopogott a kopogtatóval. Mikor kinyílt az ajtó, döbbenten állt ott America és France. England jelent meg egy fezzel a fején, kezében egy fém valamivel („- az egy sonic screwdriver! duh” – a szerk.), és egy „Don’t blink” feliratú pólóban. Egy pillanatig ő is ijedten ledermedt, de miután visszanézett a lakásba, gyorsan behúzta a két látogatót, és leültette őket a kanapéra maga mellé. A kanapé előtti asztalon ott volt egy banán, egy cupcake ehető gyöngyökkel és egy tányéron ki volt rakva 2-3 hal rudacska, mellette egy üveg tejsodó.
- Egy perc és kezdődik, most menjetek vagy maradtok a végéig – jelentette ki England, majd vett egy hal rudacskát és belemártotta a tejsodóba. America és France egyszerre szisszentettek fel.
- Tudtam hogy pocsék az ízlésed az ételekben, de hogy ennyire? – France próbálta visszanyerni nyugalmát azzal, hogy a szép kis cupcake-et szuggerálta.
- Shh! – Csitította el England, majd elvigyorodott – ebben a pillanatban mint America, mint France megcsípte a karját – és a képernyőn feltűnt egy kék telefonfülke, ahogy megy az univerzumban.
- Doooo-weeeeehh-doo… - kezdte el énekelni lelkesen England, és a másik kettő rájött, hogy ez a pillanat örökké az emlékezetükben fog élni.
*pár perccel később*
- Moffat, mit művelsz… - mondta kimért hangon England, a többiek pedig csak figyelték mi lesz.
*még több perccel később*
- Ez most komoly? Miért nem bírsz egy normális női karaktert létrehozni, aki nem egy világmegváltó?
*Sok perccel később, már a vége felé*
- MO-MO-MOFFAT!!... – Szipogta England, mialatt dühösen és felkavarodottan intett be az ég felé – HOGY TEHETED EZT VELÜNK, HA? TE ROHADT SZÍVTELEN-
- Hékás England, nyugalom, hisz ez csak egy tv sorozat – Nyögte ki France, de ekkor két szempár nézett rá gyilkosan, így gyorsan arrébb csusszant.
- Dude, ezek nem csak tv sorozatok, ezt még én is tudom – nézett rá America komoly arccal, mialatt England büszkén, csillogó szemmel nézett Americára.

4 megjegyzés:

  1. Ohó. Szóval ez a helyzet, Angleterre~? - és itt jegyzem meg, fogalmam sincs, miért franciásan írtam...

    Ez egyszerűen fantasztikus, az írás is, meg a gondolat, hogy ők is rajongói valami(k)nek, szóval tárt karokkal/szemekkel várom a következő headcanon ficedet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is rá se ránts a franciásodásra, néha én is azon kapom magam hogy valamelyik karakter stílusa szerinte írok le valamit :'D Köszönöm, majd az is jön nem sokára, bár az már nem teljesen ilyen lesz :)

      Törlés
  2. Hát ez remek volt. Anglia egy fangirl, ezt gondoltam ám én is~ A szerekesztésed pedig maga a csoda, gőzök sincs, hogy csinálod. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ez megnyugtat, én sem tudom :') és köszönöm ^^

      Törlés